ТОП-5 найревнивіших знаків Зодіаку: як вибудовувати з ними стосунки

Краще їх не провокувати

Ревнощі — почуття, які могла пізнати, вибудовуючи свої відносини, майже кожна пара. Хтось сприймає ці почуття і транслює як пристрасть, а для когось це – ознака недовіри.

Ці емоції може відчувати кожна людина, проте серед усіх знаків зодіаку є ті, які найбільше схильні не довіряти своєму партнеру.

Овен

Якщо Овни кохають, то неодмінно будуть ревнувати. Не обов'язково вони будуть влаштовувати скандали і перевіряти телефони, проте це також можливо.

Так вже склалося, що їхнє кохання є пристрасним та емоційним, а ще вони не бажають ділити з кимось кохану людину. Єдиний спосіб знизити запал цього знаку зодіаку — перенаправити його пристрасті у напрямок спальні. 

Телець

Вони хочуть зрозуміло вибудовувати стосунки, все має бути згідно з правилами "ти моя/мій, а я твій/твоя" і крапка. Інших розкладів не може й бути.

Їхнє почуття ревнощів - перестраховка, що людина вірна і не розірве стосунки в будь-який момент. З такими партнерами найкраще кожен раз підкреслювати своє кохання вчинками й подарунками. 

Рак

Люди, які можуть віддано любити, проте не можуть не ревнувати. Свої емоції можуть навіть не визнавати. У них є страх втратити близьку людину, а відповідно — страх в перемішку з ревнощами.

Якщо помітили ці переживання у свого партнера, то просто частіше зізнавайтеся йому у своїх почуттях. Їм важливо себе відчувати коханими й потрібним. 

Лев

Вони вас не ревнують — просто негоже приділяти увагу ще комусь, окрім них. Цей знак знає собі ціну і вибирає собі відповідних партнерів.

Якщо робити їм недостатньо компліментів, то їхньої злості вам не уникнути. Ви маєте кохати й захоплюватися ними, інакше стосунки постійно даватимуть тріщину.

Скорпіон

Попри те, що Скорпіонів всі звикли сприймати як хамовитих і різких, насправді вони дуже чутливі. Представники цього знаку можуть бути різкими й гарячкуватими, а через це іноді виникають труднощі у стосунках.

Вони ревнують своїх партнерів, бо в них загострене почуття володіти людиною повністю, бажання відчувати, що вони є єдиними в житті партнера. Як і з Овнами, ці емоції краще перенаправляти у спільний активний відпочинок або ж у напрямок спальні.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень