Гороскоп на грудень для всіх знаків Зодіаку: хто підкорить висоти, а кому дістануться випробовування

Як домогтися успіху і правильно завершити 2020-й рік, розповіли астрологи

Астрологи склали гороскоп на грудень 2020 і розповіли про головних щасливчиків і невдах першого місяця зими. Про це пише ресурс SlovoFraza.

Астрологи дали кожному з 12-ти представників зодіакального кола важливу пораду, як домогтися успіху і правильно завершити такий складний і повний подій рік.

Овен
Вам доведеться непросто в останній місяць року. Буде стрибати настрій, з'явиться дратівливість через дрібниці, ви будете відчувати сонливість і небажання братися за справи. Щоб виправити становище, налаштуйтеся на святкування Нового року. Згадайте, як добре проводити час у колі близьких людей під час зимових свят, і все піде на лад.

Телець
Тельцям підготуватися до зими допоможуть позитивні установки, які не дозволять їм оступитися і зупинитися за крок до досягнення мети. Перехід від осені до зими пройде благополучно, якщо припинити або звести до мінімуму спілкування з токсичними людьми. Виключення їх з кола спілкування приведе лише до позитивних змін.

Близнюки
Близнюкам допоможе відпочинок і перезавантаження, щоб налаштуватися на зимовий час. Тільки за такої умови ви зможете успішно завершити 2020 рік і відправитися назустріч новим звершенням. Причому імпровізований відпочинок можна влаштувати, не виходячи з дому. Наприклад, візьміть пару відгулів і займіться улюбленим хобі, побайдикуйте з книгою на дивані або за переглядом серіалу.

Рак
Насолоджуйтеся зігріваючими напоями довгими зимовими вечорами, наповніть приємне проведення часу сенсом у наступному місяці, і жодна хандра холодного часу року вас не візьме. Астрологи кажуть, що ідеально до посиденьок додати компанію добрих друзів. А напої можна заговорити на успіх і процвітання.

Лев
Левам підготуватися до зими допоможе зміна гардеробу. Нові красиві речі будуть не тільки зігрівати, але й дарувати гарний настрій. Крім того, представникам цього Знаку варто поміняти імідж. Завдяки цьому вийде повірити в себе і з легкістю долати дрібні негаразди.
 

Діва
Для трудоголіків Дів зміна сезону може пройти непомітно. Можливо, ви не встигнете озирнутися, як і свято на носі. Астрологи рекомендують відволіктися від роботи і присвятити себе вибору подарунків, прикрас, складанню святкового меню. Ця пауза у трудових буднях допоможе відпочити і набратися сил перед новим ривком.

Терези
Терезам перейти від осені до зими без втрат допоможе тренування самовладання. На межі сезонів підвищується імпульсивність, яка буде заважати втіленню в життя сміливих планів. Вміння швидко приводити почуття до гармонії стане для Терезів супутником успіху та допоможе уникнути непотрібних конфліктів.

Скорпіон
Скорпіони ризикують впасти в ностальгію через спогади про теплі літні днинки. Астрологи радять не захоплюватися, інакше контраст думок і картинки за вікном може навіяти на вас нудьгу. Створіть навколо себе літній настрій. Як варіант, можна завести кімнатну рослину, яке буде радувати зеленим листям, а ще краще - квітами.

Стрілець
Стрільцям підготуватися до зими допоможуть позитивні установки. Завдяки гарному настрою з'явиться стимул активно домагатися добробуту і з легкістю долати перешкоди на шляху до щастя. Гарний настрій буде самим важливим супутником успіху, і Стрільцям не можна піддаватися ні нудьзі, ні негативним емоціям.

Козоріг
Ви ризикуєте до зими розгубити весь запал, що загрожує втратою сил і працездатності. Заздалегідь подумайте про джерела щастя і натхнення, щоб не зациклюватися у важкі хвилини на невдачах, а думати про позитив. Щоб уберегтися від занепаду сил, займіться спортом з помірними навантаженнями - це допоможе тримати тіло і дух в тонусі.

Водолій
Оптимістичним Водоліям не складе труднощів перейти в зимовий період, проте для того, щоб взимку удача не відвернулася, їм варто зайнятися відновленням внутрішньої гармонії. Завершення року завжди загрожує зривами через накопичену негативну енергетику, і від неї потрібно позбавлятися.

Риби
Ви ризикуєте захандрити, але для вас рішення дуже просте: займіться ділом, а краще кількома, щоб не залишалося часу на страждання і самокопання. Захопленим Рибам будуть нестрашні проблеми, адже палаючі очі і бажання досягти мети перекриють будь-які негативні емоції.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень