Картопля по-королівськи (РЕЦЕПТ)
Чоловіки просто в захваті від цієї картоплі
Це картопля, яка запечена під соусом!
картопля – 1 кг;
часник – 2-3 зубчики;
зелень (петрушка, кріп і цибуля) – на смак;
соняшникова олія – 3,5 столових ложки;
спеції (сіль, перець та інші) – на смак.
Щоб пакет для запікання не луснув від високих температур, зробіть в ньому 2-3 дірочки за допомогою зубочистки!
Картоплю поміщаємо в розігріту духову шафу. Рекомендована температура – 200 градусів. Час приготування залежить від розміру картоплі та індивідуальних особливостей духовки, але орієнтуйтеся на 35 хв.
Готову картоплю залиште постояти у вимкненій теплій духовці ще хвилин 7-8. Дуже смачно подати картоплю з м’ясом, рибою, овочами або улюбленим салатом.
Смачного!
Повідомляє - Затишок
Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4
Радіо Трек: НОВИНИ