KALUSH Orchestra зняли новий кліп до хіту «Стефанія»: подивіться його обов'язково (ВІДЕО)

Перші кадри відеоролика відразу вражають

KALUSH Orchestra, які у 2022 році представлятимуть Україну на міжнародному конкурсі Євробачення, зняли новий кліп до свого хіта «Стефанія». Цей кліп був записаний у Будинку вчених у Львові, спеціально для вечірки «Дім Євробачення».

Відео вже розмістили на офіційному YouTube-каналі Євробачення.

Перші кадри відеоролика відразу вражають - музиканти входять в зал Будинку вчених, де на підлозі розкладені матраци з постіллю.

 

Це символізує прийом вимушених переселенців, які шукають притулку в містах України від російських обстрілів і бомбардувань.

Також музиканти трохи поміняли й звучання мелодії до композиції «Стефанія». На початку пісні тепер чітко звучать цимбали. А далі - змінена барабанна партія. В цілому вся пісня звучить інакше.

Нове звучання хіта «Стефанія» припало до смаку і численним шанувальникам. Вони відзначили в коментарях, що в такому варіанті пісня звучить більш цікаво.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень