Kalush Orchestra візьме участь у Євробаченні-2022 (ВІДЕО)

Навіть якщо окупанти ще будуть в України

Попри війну, гурт Kalush Orchestra таки представлятиме Україну на Євробаченні-2022, яке цього року проходитиме в італійському Турині.

Колектив має записати відео виступу в безпечному місці. Саме цей ролик надішлють організаторам конкурсу (ред. - записати ролик буде не просто, адже учасник гурту під псевдонімом Килим вступив до лав тероборони Києва).

 

А якщо до травня російських окупантів вже не буде на території України, то Kalush вирушить до Турина, щоб наживо заспівати «Стефанію» усій Європі. 

З початком війни росію проти України букмекери підняли Україну на перше місце на знак солідарності. А ось росію взагалі виперли з конкурсу.

Трек «Stefania» про найдорожчу людину – маму – був написаний усім складом гурту Kalush Orchestra. В ньому артисти роблять акцент на репі з фольклорними мотивами та українською автентикою.

Джерело: Факти

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень