«Я не проти бариг»: продюсер Антона Wellboy публічно звинуватив вокаліста Kalush Orchestra у продажі наркотиків

Бардаш розкритикував Kalush Orchestra

Український продюсер Юрій Бардаш, що просуває Антона Wellboy, на свої інстаграм-сторінці розкритикував музику Kalush Orchestra та публічно назвав соліста гурту Олега Псюка «баригою». Бардаш заявив, що гурт не може представляти Україну на Євробаченні 2022.

Продюсер, коментуючи дискваліфікацію Аліни Паш, сказав, що Kalush Orchestra не може представляти країну на Євробаченні-2022. Він назвав одразу декілька причин, зокрема, те, що соліст гурту був пов'язаний із вживанням та продажем наркотиків, про що Псюк сам розповідав у інтерв'ю.

- Я не думаю, що країна настільки глуха і сліпа, щоб відправити на «Євробачення» людину, яка продавала наркотики. Баригу! Як він сам каже, потрібні були гроші. Я не проти бариг, але коли ти претендуєш на те, щоб представляти країну на міжнародній арені, це не підходить,

— висловився Юрій Бардаш.

Джерело: tochka.net

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень