Кафе, бари і ресторани Рівненщини ігнорували карантинні обмеження цими вихідними (ВІДЕО)

На адміністраторів та барменів масово складали адміністративні протоколи

Під час «карантину вихідного дня» на Рівненщині поліцейські склали загалом 43 адмінпротоколи.

На вихідних поліцейські посилено контролювали дотримання карантинних обмежень розважальними закладами, закладами торгівлі, громадського харчування та побутового обслуговування.

Нагадаємо, що в суботу-неділю діяла заборона щодо: приймання відвідувачів у закладах громадського харчування (бари, ресторани, кафе), інших закладів розважальної діяльності; діяльності спортзалів, фітнес-центрів, басейнів. Також під забороною було відвідування салонів краси і магазинів промтоварів.

Упродовж вихідних поліцейські Рівненщини у складі 32 рейдових мобільних груп спільно з працівниками Держпродспоживслужби перевірили 512 суб’єктів господарювання у сфері торгівлі та громадського харчування.

Правоохоронці припинили діяльність 34 закладів, які порушили правила карантину вихідного дня, зокрема працювали після 22 години. Відповідно, на адміністраторів та барменів склали 34 адмінпротоколи.

У цілому працівники поліції виявили та задокументували 43 порушення, передбачені ч. 1 ст. 44-3 КУпАП (Порушення правил щодо карантину людей): 27 — у суботу та 16 – у неділю.

Загалом від початку дії обмежень у зв’язку з поширенням COVID-19 на Рівненщині зареєстровано 5031 повідомлення щодо порушення правил карантину. За результатами перевірок поліцейські склали вже 1210 адміністративних протоколів, майже три сотні з яких вже розглянули у судах і за результатами розгляду яких наклали 765 тис. грн штрафів.

За матеріалами Головного управління Нацполіції Рівненщини

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Знайдено автомобільні номера

  Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК

Більше оголошень