Іспанія - краща країна для одиночного туризму

Принаймні, такого висновку дійшли експерти Уортонської школи бізнесу

Рейтинг країн, де комфортно подорожувати і на одинці, складався на основі декількох критеріїв. Серед них - культурна складова відпочинку, привітність місцевих жителів, розваги, клімат, безпека, мальовничість і унікальність. Загалом експерти опитали понад 16 тис. осіб по всьому світу.

Коли мова заходить про одиночний туризм, багато людей вважають Іспанію кращим вибором. Вам не потрібен партнер, щоб пізно вночі прогулятися до Альгамбра. Фламенко можна насолодитися і за столиком на одну персону. А тапас має такий же смак, якщо куштувати його наодинці, - наголошується в доповіді.

Опитані експертами туристи відзначили багату культуру Іспанії, різноманітність природи і кухню країни. У 2014 році її відвідали 65 млн туристів з усього світу.

Друге місце рейтингу займає Італія. За нею Австралія і Нова Зеландія, а закриває п'ятірку Бразилія. Найгіршими країнами для подорожей поодинці стали Пакистан та Іран.


 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень