Новий туристичний промо-ролик України

У Мінекономрозвитку і торгівлі презентували промо-ролик, який демонструє унікальність і красу України

У захопливому відео під композицію «Wherever you are» культового українського колективу Океан Ельзи, Україна відкривається абсолютно новою – зі своєю унікальною історією і традиціями, але сучасною, здатною запропонувати широкий набір туристичних продуктів: від гірськолижних і морських курортів, до унікальних культурних та історичних місць.

Ролик покликаний відродити інтерес туристів до подорожей в Україну, а також  сприяти надходженню іноземних інвестицій у туристичну галузь - вважають у Міністерстві

Трихвилинний ролик демонструє унікальне геополітичне положення країни, річки й озера, Національний природний парк «Олешківські піски», Чорноморське узбережжя, одну з найкращих у світі опер – в Одесі, унікальні пам’ятки архітектури, що занесені до списку ЮНЕСКО, красу Карпатських гір.

 

Промо-ролик презентували у Лондоні на найбільшому туристичному форумі світу – World Travel Market 2015 (WTM).

Як зазначила Перший заступник Міністра економічного розвитку і торгівлі України Юлія Ковалів, форум WTM – це один із знакових для туризму заходів. Участь у виставці беруть понад 50 тис. фахівців туристичної галузі, урядовці та представники міжнародної преси, які обговорюють ключові тренди у сфері туризму й укладають стратегічні угоди. Цього року виставка проходила вже 36 раз, але власний стенд Україна презентувала вперше.

На українському стенді у Лондоні були представлені три туристичні міста – Київ, Одеса та Львів і декілька приватних туристичних компаній.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень