Вузькоколійка та Тунель кохання приваблюють іноземців

Ці маршрути представили туристичним компаніям Грузії, Польщі та Туреччини

Туристичний потенціал Рівненської області представили на Міжнародному форумі індустрії туризму та гостинності - 2015, що відбувся у Львові. Участь у заході взяли понад 100 підприємств, фірм та організацій із 7 країн світу та 17 областей України. Зокрема, серед іноземних – компанії з Грузії, Польщі, Туреччини.

Цьогоріч основним напрямком виставки стала популяризація туристичних можливостей та маловідомих об’єктів України, а також демонстрація новітніх досягнень у сфері туристичних послуг та гостинності.

На стендах Рівненської області були представлені зокрема, Тунель кохання, тури вихідного дня, вузькоколійна залізниця Антонівка-Зарічне. Вперше на виставковому заході міжнародного рівня був продемонстрований екскурсійний потенціал Державного історико-культурного заповідника міста Дубно.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень