Імена чоловіків, які найчастіше стають ловеласами: жінкам з ними треба бути обережними

Бо вони казанови і серцеїди

Є чоловіки, за якими постійно упадають жінки. Часто такі представники сильної статі, здавалося б, і на вигляд не дуже симпатичні, проте без жіночої уваги вони не залишаються ніколи.

Часто такими казановами, ловеласами і серцеїдами стають власники низки імен.

Павло

Хлопці, яких батьки назвали Павлами, в більшості випадків галантні, ввічливі і мужні. Не тільки словами, а й гідною поведінкою вони підкорюють серця жінок. І так само легко їх розбивають.

Причиною цього є їхня непередбачуваність. Саме ця риса характеру заважає вибудовувати міцні і довгі відносини з дівчатами. Неможливо прорахувати, як швидко пасія набридне Паші.

Леонід

Сильний і незалежний, Леонід ненавидить підлаштовуватися під дам, тому часто буває грубий з жінками. Якщо познайомилися з Леонідом, відразу майте: кавалер з досить жорстким характером.

Він прямолінійний і впертий. Навіть заради нібито найулюбленішої жінки Льоня не стане йти проти своїх же принципів або підлаштовуватися під неї. Він також в цілому до останнього не захоче втрачати незалежність. Тому, навряд чи вийде так просто затягнути Леоніда під вінець.

Ростислав

З одного боку, носій імені Ростислав — дуже привабливий хлопець, якому не важко буде привернути до себе мало не будь-яку вподобану дівчину. Це виходить само собою, чоловік зазвичай навіть не докладає якихось особливих зусиль. Але ось з іншого — є один величезний мінус у Ростислава, через який він постійно потрапляє в конфлікти і сварки з пасіями. Володар цього імені, на відміну від інших хлопців, не розуміє, що саме вдають із себе серйозні стосунки і сімейне життя.

Артем

Артем одержимий ідеєю знайти для себе ідеал. Тому швидко захоплюється і так само швидко його інтерес згасає. А все через його особливі вимоги до партнерки. Чоловік, якого так назвали, ранить почуття коханої, постійно знаходячи в ній якісь вади і недосконалості, завжди, немов навмисне, коментуючи їх вголос. Розчаровуючись в пасії, Артем починає нудьгувати і знову активно шукає черговий ідеал. В результаті знаходить іншу панянку і ситуація повторюється.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень