Імена чоловіків, які корчать з себе розумників, а насправді все погано

Імена, які видають дурнів

Ім’я впливає на людину. Це вже давно підтвердили й астрологи, і психологи. Часто ім’я може зразу допомогти визначити того, хто лише вдає з себе розумника.

Серед чоловіків найчастіше такими бувають власники трьох імен.

Ілля

Ілля не звик будувати плани на далеке майбутнє, він живе тут і зараз. Зазвичай в голові в Іллі зберігаються тільки ті знання, які можуть йому стати в пригоді на практиці. Ілля керується принципом, що завжди можна відкрити інтернет і дізнатися все необхідне.

Іван

Іван зазвичай покладається на інших. Мовляв, завжди є хтось, хто допоможе з тим чи іншим питанням. Носій цього імені — той самий приставучий колега, який любить просити допомоги на роботі й майже не докладає зусиль до виконання своїх обов'язків.

Олексій

Олексій харизматичний, з хорошим почуттям гумору, притягує людей легким характером. Однак він зазвичай не відрізняється широким кругозором. Іноді Льоша любить корчити з себе експерта у сфері, в якій майже не розбирається, чим дратує інших.

Джерело: Ukr.Media

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень