Імена чоловіків, які корчать з себе розумників, а насправді все погано

Імена, які видають дурнів

Ім’я впливає на людину. Це вже давно підтвердили й астрологи, і психологи. Часто ім’я може зразу допомогти визначити того, хто лише вдає з себе розумника.

Серед чоловіків найчастіше такими бувають власники трьох імен.

Ілля

Ілля не звик будувати плани на далеке майбутнє, він живе тут і зараз. Зазвичай в голові в Іллі зберігаються тільки ті знання, які можуть йому стати в пригоді на практиці. Ілля керується принципом, що завжди можна відкрити інтернет і дізнатися все необхідне.

Іван

Іван зазвичай покладається на інших. Мовляв, завжди є хтось, хто допоможе з тим чи іншим питанням. Носій цього імені — той самий приставучий колега, який любить просити допомоги на роботі й майже не докладає зусиль до виконання своїх обов'язків.

Олексій

Олексій харизматичний, з хорошим почуттям гумору, притягує людей легким характером. Однак він зазвичай не відрізняється широким кругозором. Іноді Льоша любить корчити з себе експерта у сфері, в якій майже не розбирається, чим дратує інших.

Джерело: Ukr.Media

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Собаку з двома нашийниками бачили у Новому Дворі

У Новому Дворі помітили собаку. На вигляд це довгошерста німецька вівчарка, має два нашийники.

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Більше оголошень