П’ять жіночих імен, які приносять суцільні негаразди

Імена наділяють цих жінок не найкращими якостями

Єлизавета

Жінкам з цим іменем переважно дуже в житті щастить. Через це вони втрачають «хватку», і переважно нічого не хочуть робити. А покладатися виключно на подарунки долі не варто, адже удача мінлива, і може відвернутися від Лізи. Тож треба тверезо оцінювати ситуацію, аби не залишитися з порожніми руками.

Вікторія

У них в крові тяжіння до красивих і успішних світу цього. Саме через це Вікторія потерпає від заздрості, комплексів й постійно не вдоволена власним життям. Її справді виснажує спостереження за чужим щастям. Вікам краще схаменутися, і взятися за покращення власного життя.

Яна

Переважно ці жінки не мають планів на майбутнє, а тим паче не обтяжують себе досягненням цілей. Яна любить гарне життя, а ще більше мріяти про нього. До себе Яна зазвичай дуже прискіплива, а тому часто не впевнена у власних силах. Це й гальмує її професійний ріст і наміри якнайшвидше реалізуватися.

Надія

Надя обожнює веселощі, пригоди й не надто серйозний спосіб життя. Надія терпіти не може одноманітності, тому часто змінює роботу, а інколи й чоловіків. Якщо Надя хоче мати сім’ю та будувати кар’єру, замислитися про те аби трохи збавити оберти слід якнайшвидше.

Майя

Суперечлива особистість. Сама вона жити не може, але й серйозні наміри чоловіків відкидає. Вона взагалі не охоче ухвалює серйозні рішення, і тому шукає опору, хто її підтримає. При цьому сама собі у цьому Майя зізнатися не може.

Джерело: GsmInfo

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Собаку з двома нашийниками бачили у Новому Дворі

У Новому Дворі помітили собаку. На вигляд це довгошерста німецька вівчарка, має два нашийники.

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Більше оголошень