П’ять жіночих імен, які приносять суцільні негаразди

Імена наділяють цих жінок не найкращими якостями

Єлизавета

Жінкам з цим іменем переважно дуже в житті щастить. Через це вони втрачають «хватку», і переважно нічого не хочуть робити. А покладатися виключно на подарунки долі не варто, адже удача мінлива, і може відвернутися від Лізи. Тож треба тверезо оцінювати ситуацію, аби не залишитися з порожніми руками.

Вікторія

У них в крові тяжіння до красивих і успішних світу цього. Саме через це Вікторія потерпає від заздрості, комплексів й постійно не вдоволена власним життям. Її справді виснажує спостереження за чужим щастям. Вікам краще схаменутися, і взятися за покращення власного життя.

Яна

Переважно ці жінки не мають планів на майбутнє, а тим паче не обтяжують себе досягненням цілей. Яна любить гарне життя, а ще більше мріяти про нього. До себе Яна зазвичай дуже прискіплива, а тому часто не впевнена у власних силах. Це й гальмує її професійний ріст і наміри якнайшвидше реалізуватися.

Надія

Надя обожнює веселощі, пригоди й не надто серйозний спосіб життя. Надія терпіти не може одноманітності, тому часто змінює роботу, а інколи й чоловіків. Якщо Надя хоче мати сім’ю та будувати кар’єру, замислитися про те аби трохи збавити оберти слід якнайшвидше.

Майя

Суперечлива особистість. Сама вона жити не може, але й серйозні наміри чоловіків відкидає. Вона взагалі не охоче ухвалює серйозні рішення, і тому шукає опору, хто її підтримає. При цьому сама собі у цьому Майя зізнатися не може.

Джерело: GsmInfo

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень