Ікони, урна з тещею та дитина: дивовижі, забуті в готельних номерах

Знахідки, що здивували працівників готелю

Кожен із нас забував щось на відпочинку - зарядні пристрої, окуляри або пляжні капці.

Але часом мандрівники забувають у готелях найнесподіваніші речі.

Розповідаємо про десять знахідок, які здивували працівників готелів найбільше.

1. Урна з тещею

Ніхто не знає, навіщо туристи, що приїхали до Единбурга, взяли з собою прах покійниці, але урну знайшли на тумбочці після їхнього від’їзду.

Коли чоловікові повідомили про знахідку, він благав, щоб його дружина не дізналася про це.

2. Секс-лялька

Працівники готелю збентежились через те, що один і той же хлопець кілька разів на тиждень просив одну й ту саму кімнату. Адміністрація запідозрила, що цей постоялець може продавати наркотики, і вирішила обшукати кімнату. З’ясувалося, що у номері під матрацом він зберігав надувну ляльку із секс-шопу.

3. Пляшка самогону

В російському (несподіванка) готелі покоївки якось виявили п’ять літрів самогону. З’ясувалося, що постояльцем був іноземець, а алкоголь йому презентували місцеві. Турист вирішив залишити презент у номері. 

4. Козел в одязі Лінкольна

Сталась історія, схожа на сюжет «Похмілля у Вегасі». Прибиральник, що мав довести до ладу номер, в якому тільки-но відгуляли парубоцьку вечірку, був готовий до купи сміття, але навряд чи очікував побачити в номері козла. За словами клінера, тварина була одягнена, наче Авраам Лінкольн. Це викликало у нього додаткові питання.

5. Мішок равликів

У готелі в Будапешті покоївки під час прибирання номера виявили мішок з живими равликами. Як з'ясувалось, постоялець збирав їх упродовж всього відпочинку в Угорщині. Коли молюсків повернули, чоловік був настільки щасливий, що навіть запропонував працівникам готелю винагороду.

6. Чоловік

У Норвегії в одному з готелів подружжя хильнуло зайвого. Вранці дружина навіть не помітила, що закрила в номері сплячого коханого.

Жінки здала ключі, і лише у літаку згадала, що не сама. Їй довелося повертатися, адже благовірний залишився у номері без грошей та документів.

7. Колекція фалоімітаторів

Пані прилетіла до Парижа, щоб потрапити на виставку колекціонерів фалоімітаторів. Вона хотіла і на інших подивитись, і себе показати - вона привезла з собою понад 40 фалоімітаторів різної форми та розмірів. Втім, дівчині довелося одразу після заходу терміново вилетіти додому. Що ж до її колекції вартістю близько півмільйона доларів, то вона залишилася в номері. С​півробітники готелю спершу дещо збентежилися, але потім повернули знайдене власниці.

8. Акула

Компанія молодих людей наче спокійно себе поводила. Не було жодної скарги ні від персоналу, ні від інших гостей, але в номері після себе хлопці та дівчата залишили живу акулу. Тварина була у жахливому стані, у ванній. Співробітники готелю повернули мученицю до океану.

9. Дитина

Ні, це не уривок з «Один удома», а реальне життя.

Подружня пара поспішала на літак, тому ніхто з дорослих не помітив, що всі вийшли з номера, крім півторарічного малюка, що залишився лежати на ліжку. За кілька годин батьки помітили свою помилку і повернулися до готелю.

10. Ікони

В одному з готелів Великобританії прибиральниці знайшли сім ікон. Їхня загальна вартість становила близько 10 тисяч доларів. Цікаво, що власники не зацікавилися знахідкою та вирішили не повертатися по забуті речі. Тому ікони перейшли у власність місцевої влади.

Джерело: Yoy.pup

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень