Іграшки та спортивне знаряддя: атомники ХАЕС навідалися до своїх підопічних

Працівники ХАЕС вже другий рік приїздять у Плужненський ліцей

У переддень Святого Миколая хмельницькі атомники відвідали учнів Плужненського ліцею, де навчаються діти, що опинилися у скрутних життєвих обставинах.

Колектив управління виробничо-технічної комплектації другий рік поспіль підтримує вихованців цього закладу. Дітям закупили необхідні для закладу речі та подарунки.

Для хлопчаків приготували за їх побажаннями тренажер та набір гантелей, для дівчаток – ляльки та картини для розпису за номерами. А ще закупили багато настільних ігор, щоб урізноманітнити дозвілля дітлахів.

До ініціативи атомників долучилися небайдужі мешканці Нетішина. Вони зібрали одяг, взуття та кошти, щоб придбати смаколики для дітей.

Маленькі учні ліцею зустріли гостей невеличким віршованим привітанням. Директор закладу передав працівникам ХАЕС картину, розписану дітьми.

Працівники ХАЕС передали для закладу технічні засоби для навчання, серед яких – інтерактивна дошка, спортивний інвентар, речі, іграшки та солодощі. Кожен вихованець ліцею отримав солодкий подарунок від Хмельницької АЕС та її профспілкової організації.

Зараз у Плужненському ліцеї навчаються 126 дітей від 6 до 16 років. Частина учнів від початку воєнних дій знаходяться у Польщі, де проходять навчання за комбінованою програмою.

Цього року заклад отримав статус ліцею, отож вже наступного року на навчання прийматимуть учнів десятих класів. Це дозволить дітям довший час залишатися під опікою вихователів, а разом з тим опановувати ази однієї з професій. Для дівчат є кабінет швейної справи, а для юнаків хотіли б відкрити профіль для здобуття фаху водіїв та слюсарів з ремонту техніки.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень