Чи загрожують віялові відключення місту-супутнику Хмельницької АЕС (ВІДЕО)

Місто залишалося без світла через ракетні удари ворога у суботу

Міський голова Нетішинської тегромади Олександр Супрунюк, начальник Хмельницької ОВА Сергій Гамалій та гендиректор ХАЕС Андрія Козюри опублікували спільне звернення до громади Нетішина.

Вчергове звертаємось до вас з проханням обмежити споживання електричної енергії. Максимальна оптимізація споживання електричної енергії особливо важлива в такий час: з 07:00 до 10:00 та з 18:00 до 22:00.

 

Чітке виконання цих умов суттєво знизить вірогідність позапланових відключень споживачів.

 

За інформацією ХОЕ, графіки планових відключень електроенергії на цей час для м.Нетішин вводитись не будуть (при умові не погіршення режимів електропостачання).

За словами очільника ХАЕС Андрія Козюри наразі станція працює у звичайному режимі й виробляє електроенергію відповідно до державного запиту.

Він відзначив оперативну і злагоджену роботу комунальників над відновленням електропостачанням у суботу.

Андрій Козюра закликав сім’ї ощадливо споживати електроенергію і з розумінням ставитися до тих складнощів, які виникають у роботі мереж.

Не треба панікувати у разі відключення світла. Паніка – це привід для маніпуляцій ворога. Треба згуртуватися і бути певним, все буде Україна, - каже Андрій Козюра.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень