ЄС затвердив санкції проти 351 депутата Держдуми, 27 осіб та об'єднань

Санкції також націлені на економічні відносини між ЄС та окупованими в Україні територіями

На фото Жозеп Боррель. Фото з відкритих джерел
На фото Жозеп Боррель. Фото з відкритих джерел

Міністри закордонних справ Євросоюзу на позачерговій зустрічі погодили пакет санкцій проти Росії після визнання нею «ЛНР» та «ДНР». Адже рішення Росії про визнання ОРДЛО є очевидним порушенням міжнародного права.

Пакет санкцій, схвалений одноголосно, завдасть болю Росії, і це буде великий біль. Ми робимо це у координації з нашими партнерами в США, Британії та Канаді, з якими я підтримував тісний контакт протягом цих годин, – розповів глава дипломатії ЄС Жозеп Боррель.

Під санкції потрапить 351 член Державної думи, які голосували за звернення до Путіна про визнання ОРДЛО, та ще 27 осіб і об’єднань, які відіграли роль у підриві територіальної цілісності України.  Санкції також націлені на економічні відносини між ЄС і двома окупованими територіями Донбасу та обмежують можливості російської держави та уряду на доступ до капіталу та фінансових ринків та послуг Європейського Союзу.

Жозеп Боррель також наголосив, що ЄС готовий і далі карати Росію, якщо у цьому буде потреба.

Джерело: Європейська правда

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень