Є ще 2 дні, щоб оформити грошову допомогу: у неділю ЮНІСЕФ призупинить прийом заявок

У рамках програми «Спільно»

Реєстрація на програму грошової допомоги «Спільно» від ЮНІСЕФ буде призупинена о 23:00 неділі, 14 серпня. Інформація щодо подальшої реєстрації буде доступна пізніше, повідомляють в UNICEF Ukraine.

Це необхідно для опрацювання заявок та виплати родинам, які відповідають критеріям програми, подали заявки після 15 червня і ще не отримали допомогу, — йдеться у заяві Фонду.

При цьому, усі заявки, подані до 23:00 14-го серпня, будуть опрацьовані.

Загалом всі заявки на грошову допомогу проходять 2 етапи перевірки:

  • технічний відбір, тобто перевірка чи наявні всі обов’язкові дані без помилок. Якщо технічний відбір пройдено, на телефон приходить SMS із підтвердженням;
  • далі відібрані заявки перевіряють на відповідність критеріям програми. Якщо родина відповідає критеріям програми, їй буде нарахована допомога на вказаний у заявці рахунок.

Станом на 10 серпня, ЮНІСЕФ надав допомогу уже більш як 112 тис. родинам. Загалом же у Фонді планують надати допомогу для 265 тис. сімей.

Джерело: Суспільне

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень