Є ще 2 дні, щоб оформити грошову допомогу: у неділю ЮНІСЕФ призупинить прийом заявок

У рамках програми «Спільно»

Реєстрація на програму грошової допомоги «Спільно» від ЮНІСЕФ буде призупинена о 23:00 неділі, 14 серпня. Інформація щодо подальшої реєстрації буде доступна пізніше, повідомляють в UNICEF Ukraine.

Це необхідно для опрацювання заявок та виплати родинам, які відповідають критеріям програми, подали заявки після 15 червня і ще не отримали допомогу, — йдеться у заяві Фонду.

При цьому, усі заявки, подані до 23:00 14-го серпня, будуть опрацьовані.

Загалом всі заявки на грошову допомогу проходять 2 етапи перевірки:

  • технічний відбір, тобто перевірка чи наявні всі обов’язкові дані без помилок. Якщо технічний відбір пройдено, на телефон приходить SMS із підтвердженням;
  • далі відібрані заявки перевіряють на відповідність критеріям програми. Якщо родина відповідає критеріям програми, їй буде нарахована допомога на вказаний у заявці рахунок.

Станом на 10 серпня, ЮНІСЕФ надав допомогу уже більш як 112 тис. родинам. Загалом же у Фонді планують надати допомогу для 265 тис. сімей.

Джерело: Суспільне

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Собаку з двома нашийниками бачили у Новому Дворі

У Новому Дворі помітили собаку. На вигляд це довгошерста німецька вівчарка, має два нашийники.

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Більше оголошень