Пенсіонерам виплатять додаткову допомогу – по 2200 грн на місяць

Грошова підтримка розрахована на 3 місяці

Пенсіонери, які не є тимчасово переміщеними особами, можуть розраховувати на матеріальну допомогу від міжнародних організацій. Мінсоцполітики та Управління верховного комісара ООН у справах біженців (УВКБ) направлять грошову допомогу для майже 65 тис. літніх українців.

Як зауважила очільниця міністерства Марина Лазебна, перелік пенсіонерів, які не є переміщеними особами і подали заяви на допомогу через соціальну платформу єДопомога, вже передали відповідним органам.

– Всі заяви, інформацію про які ми передали до УВКБ ООН, пройшли верифікацію, тобто ми переконались, що це реальні люди з реальними адресами, які насправді належать до вразливих категорій.

 

Це люди з деокупованих, окупованих територій та регіонів, у яких ведуться бойові дії, які не є ВПО, але постраждали від війни і потребують підтримки.

 

Це 62 475 сімей, що складаються з 64 886 людей.

Кожна людина з цього списку отримає по 2200 грн.

Допомогу надаватимуть протягом 3-х місяців, зауважила Лазебна.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень