Є два шляхи розблокування Маріуполя, - Зеленський

Поки ще зарано говорити про терміни розблокування міста

Незрозумілою залишається ситуація з розблокуванням Маріуполя, по якому росіяни нещадно гатять з важкого озброєння. Ніхто не називає термінів, коли українська армія зможе розблокувати місто, але влада розглядає два шляхи.

Про це розповів президент України Володимир Зеленський на пресконференції після зустрічі з очільником Євроради:

- Я не знаю, коли ми можемо розблокувати Маріуполь. Говорю вам відкрито. Всі хлопці у Маріуполі хочуть перемоги, хочуть розблокування, вони не збираються здаватися ворогу, — наголосив президент.

Також Зеленський додав, що є два шляхи розблокування Маріуполя — військовий та дипломатичний.

 - Перший — це серйозна важка озброєна допомога, на яку ми та вони розраховуємо, і спільними діями ми можемо розблокувати Маріуполь. Поки що у нас цієї техніки недостатньо. Другий шлях — дипломатичний. Поки що на це не погоджується рф, — пояснив він.

Як повідомила міністерка реінтеграції Ірина Верещук, у середу, 20 квітня, окупанти знову зірвали гуманітарний коридор з Маріуполя.

- Також через властиву неорганізованість та нехлюйство окупанти не змогли забезпечити вчасний підвіз людей до точки, де чекали десятки наших автобусів і швидких, — повідомила міністр.

Джерело: Телеграф

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Патрульні у Рівному знайшли східноєвропейську лайку

Сьогодні в районі парку "Грабник" перехожий знайшов собаку. Тваринка породи Східносибірська лайка, була в нашийнику. Патрульні відвезли її в управління патрульної поліції за адресою: м. Рівне, вулиця Степана Бандери 14-А.  Телефон для контакту: 

У Рівному знайшли посвідчення військового

На вулиці Шевченка у Рівному знайшли посвідчення військового. Документ виданий на ім'я Татаріна Бориса Петровича. За детальнішою інформацією варто звертатися за номером - 096 795 83 31

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

Більше оголошень