Зеленський назвав прізвище російського виродка, що зґвалтував немовля і зняв це на відео

Президент підтвердив факт зґвалтування немовляти

Нещодавно в мережі з'явилась інформація про те, що один із орків на окупованій території зґвалтував маленьке немовля. На жаль, ця інформація підтвердилась - Президент розповів про це у своєму зверненні до парламенту Литви. 

У зверненні до парламету Литви Володимир Зеленський розповів про випадки зґвалтувань українських жінок та дітей6

- Зафіксовані сотні випадків зґвалтувань, зокрема неповнолітніх дівчат, зовсім маленьких дітей... І навіть немовляти! Про це просто страшно зараз говорити. Але це - правда, але це було.

 

Встановлена навіть ця особа, цей російський вояка Бичков із Пскова. Десантник чи спецпризначенець, який відправляв товаришам це відео. Відео того, що він робить з немовлям. Як він знущається з немовляти! Ось такий російський військовий. «Захисник» дітей. Ось така «спецоперація», яку спланували в Москві. Ось така історія боротьби за рускій мір. Ось з таким тепер буде асоціюватись російська армія, російські десантники. Із Пскова. Зґвалтування немовляти…

 

Російські пропагандисти, мабуть, вже почали це виправдовувати. Мабуть, скажуть, як завжди, що цього не було, а якщо було – то це був захист «російськомовних». І цей злочин – як і кожен такий злочин – залишиться на відповідальності, в тому числі й пропагандистів. Зокрема тих, хто виховує таких десантників. Зі Пскова, - сказав президент.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень