«Ніякої капітуляції рф бути не може» – Арестович пояснив чому

За його словами, існують тільки два варіанта завершення війни

Радник голови Офісу президента Олексій Арестович вважає, що про капітуляцію рф-ії не може і йтися. Про це він заявив 5 квітня в ефірі національного телемарафону.

Давайте бути тверезими. Ну ніякої капітуляції рф бути не може. Тому що для того, щоб наступати вправно, потрібно дуже багато важкої зброї, якої нам не вистачає. Для того, щоб наступати, треба мати перевагу на окремих ділянках від 3-х до 6-ти. Потім ми поміняємося з ними місцями: наші танки будуть іти вперед, а вони обстрілювати нас із кущів. Хоча ми на своїй землі, ми робимо наступ набагато складніший, особливий [нерозбірливо]. І ось так взяти велику ядерну державу не так просто, як нам би всім хотілося.

Ми, безумовно, вже отримали перемогу стратегічну. Ми отримали оперативну перемогу на 6-ти ділянках. І можемо сказати наступне: зараз вони практично намагаються лише взяти Маріуполь і вчинити якість «козні» в зоні ООС. А наступали вони по всій Україні, від півночі до півдня. Це означає, що вони найближчі два тижні закінчаться остаточно. Вони передають останні частини з Далекого Сходу, і більше резервів у них немає, - пояснив Арестович.

Радник голови ОП також зазначив, що війна може завершитися лише за двома сценаріями.

Існують тільки два виходи з цього: або мирна угода, або вони стають на місці просто, бо не в змозі продовжувати наступ. Для нас другий варіант вигідніший, тому що ми маємо відповідні переваги: це наша земля, на нас працює народ, на нас буде працювати погода і так далі. Але щоб реалізувати цю перевагу, від нас потребується ще місяць, не менше, - підкреслив він.

Джерело: ТСН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень