«Товари» з наших домівок і сувеніри з ЧАЕС: в мережі показали, як російська нечисть ділить награбоване (ФОТО/ВІДЕО)

Тепер у білорусі працює цілий базар з речами, поцупленими в українців

Фото ілюстративне, жанрове
Фото ілюстративне, жанрове

Спеціалізований базар, де продають награбоване в Україні майно, відкрили нещодавно у місті Наровля (білорусь). Геніальна ідея належить, звісно ж, російським солдатам.

Про це повідомляють у Головному управлінні розвідки Міноборони України.

На базарі окупанти розпродають награбовані пральні та посудомийні машини, холодильники, дорогоцінні прикраси, автомобілі, велосипеди, мотоцикли, посуд, килими, витвори мистецтва, дитячі іграшки, косметику і багато іншого.

 

Словом, все, що погано стояло чи лежало і було не прибите намертво й не закатане у бетон.

Також москальська орда намагається обміняти там вкрадені долари та євро. Але через внутрішні обмеження з обігу валюти білоруси неохоче погоджуються на обмінні операції і пропонують окупантам звертатися до місцевих банків. Ті - відмовляються, посилаючись на заборону командування.

Окупанти вже організували централізоване постачання нових партій мародерського «товару» на свій базар. Зокрема, з міста Буринь, що на Сумщині, у напрямку держкордону рухається колона вантажних автомобілів з різноманітним майном: промисловими товарами та речами домашнього вжитку.

Тим часом у білоруському місті Мозир скупчуються російські військові КАМАЗи, з яких солдати вивантажують пакунки з речами з України. Награбоване відправляється до рф російською службою експрес-доставки СДЕК.

Нагадаємо, що перед відходом з території Чорнобильської АЕС орки й там зайнялися мародерством. Тягли з собою все, що бачили - від комп'ютерів, кавових машин і чайників до звичайних ложок, вилок, тарілок. 

І, до речі, в рашці вже зареєстрували першу смерть від променевої хвороби. Сотня кацапів «спробувала». що таке Зона відчуження.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень