Ідеальна різниця у віці між подружжям: чи справді краще зустрічатися з ровесником?

Люди досі з пересторогою ставляться до великої різниці у віці між партнерами 

Важко у це повірити, але й досі, у 21 столітті люди з пересторогою ставляться до різниці у віці. Дехто взагалі не вірить у щирість таких почуттів. Але, виявляється, у чомусь вони мають рацію.

Вчені нещодавно з'ясували, яка різниця у віці між партнерами є ідеальною.

 Ідеальна різниця – від 0 до 3 років. Пов'язано це з тим, що люди, які ближчі за віком, проходять через однакові етапи життя. У них з меншою ймовірністю виникнуть конфлікти з приводу глобальних речей на кшталт грошей, шлюбу, дітей.

Якщо у пари велика різниця у віці, вони менш адаптуються до серйозних життєвих змін і не завжди можуть впоратися з труднощами.

Але важливий як вік, так й рівень зрілості. Ви й самі знаєте, що є багато мудрих людей, які старші за свій реальний вік. Тож треба враховувати не лише вік, а й емоційну зрілість партнера.

Якщо в рівнях зрілості є невідповідність, у пари виникають труднощі. Причому це можуть бути пари з різницею в 1-2 роки. Але один поводиться як дитина і не готовий до серйозного, а інший вже дуже хоче створити сім'ю.

Чи можна знайти щастя з кимось, хто значно вас молодший чи старший? Звісно, ​​так! Дослідження не можуть врахувати всіх чинників. І кожна пара є унікальною. Якщо стосунки чесні та здорові, якщо партнери один з одним на одній хвилі і прагнуть від життя одного й того ж, то можна за них не переживати.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень