Ці фрази звучать лише у здорових стосунках між подружжям

Перевірте, чи є вони у вас із партнером

Є кілька фраз, які підкреслюють довіру та взаєморозуміння між подружжям. Якщо ці фрази є у вашому подружньому житті – це означає, що ваші стосунки з партнером приречені на щастя.

Я приймаю тебе таким (такою), яким (якою) ти є

Інколи люди витрачають роки на те, щоб «перевиховати» свою другу половинку, витрачаючи час та нерви. Однак, наприкінці вони все одно усвідомлюють, що здорові стосунки — це тоді, коли вам подобається людина, яку ви обрали, цілком, без необхідності її змінювати.

Я щасливий (щаслива) поряд з тобою

В гармонійних стосунках дуже важливо дбати про зв'язок зі своїм партнером. Спробуйте частіше висловлювати позитивні емоції. Щойно відчуваєте щастя поряд зі своїм партнером, скажіть про це.

Я тобі довіряю

Довіра у парі є основою всіх основ. Без неї стосунки ніколи не стануть гармонійними. Хоча буває складно довіряти близькій людині, дуже важливо інколи почути цю фразу. Вона окриляє та мотивує стати кращими, показує, що для вас стосунки — це не пустий звук.  

Давай обговоримо наші цілі та очікування

Спробуйте обговорювати всі очікування та цілі, щоб уникнути непорозумінь і сварок. Також такі бесіди допомагають підтримувати зв'язок і ставати ближчими.

Я тобі допоможу

Пропонуючи свою допомогу, ви показуєте, що плануєте розділити з близькою людиною всі моменти життя: як позитивні, так і негативні.

Джерело: ТСН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Знайдено автомобільні номера

  Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК

Більше оголошень