Три секрети успішних стосунків

Грайливість, вдячність, ритуали і традиції

Грайливість

Грайливість у стосунках може здатися легковажною, але вона відіграє вирішальну роль у підтримці радісного і стійкого партнерства. Грайливість сприяє задоволеності стосунками, зменшує конфлікти, пом'якшує монотонність та зміцнює довіру, маючи на увазі, що грайливість побічно підтримує довговічність, щастя і стабільність стосунків.

Ритуали і традиції

Це можуть бути святкові урочистості та спільні заходи. Практика участі в ритуалах допомагає парам більше дізнатися одне про одного і слугує інструментом діагностики майбутніх стосунків.

Вдячність

Подяка позитивно впливає на стосунки, призводячи до посилення почуття зв'язку та задоволення. Висловлення подяки одне одному допомагає зберігати позитивний настрій і підсилює цінність, яку кожен партнер привносить у стосунки.

Джерело: unian.ua

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень