7 секретів мови тіла, які зроблять вас приємнішим співрозмовником

Як поліпшити комунікацію

Мистецтво дзеркального відображення

Спробуйте під час спілкування копіювати жести, вирази і позу співрозмовника. Це потужний спосіб налагодити стосунки та змусити інших почуватися зрозумілими. Але дуже важливо зберігати природність поведінки, щоб не виглядати нещирим.

Відкрита поза

Вона може стати вашою секретною зброєю. Адже схрещені руки на грудях - це класична оборонна позиція, яка здається зі сторони недоступною або закритою для інших. Руки мають бути розслаблені з боків, ви маєте стояти високо і злегка нахилитися до людини, з якою розмовляєте. 

Кивання

Інколи люди просто хочуть бути почутими та зрозумілими, а не порад чи рішень. Кивати під час розмови - це невербальний спосіб сказати: «Я чую», «Я розумію», або «Продовжуйте». 

Зоровий контакт

Зоровий контакт - це потужний трюк мови тіла, який може миттєво зробити вас симпатичнішими. Бо це свідчить, що ви зацікавлені та бажаєте спілкуватися на глибшому рівні. Але ні в якому разі не вирішайтеся, щоб не викликати в людини незручність. 

Уважність до рук

Руки можуть виражати ентузіазм, занепокоєння, відкритість або оборону, не кажучи ні слова. Розкриті долоні говорять про чесність і відкритість.

Жестикуляція під час розмови може зробити ваші слова більш запам'ятовуваними. Ризик тільки один - переборщити. Занадто інтенсивні рухи рук можуть відволікати й виглядати хаотичними та нервовими.

Щира усмішка

Тепла, щира усмішка може миттєво покращити настрій і змусити людей почуватися легше. Це універсальний знак дружелюбності, який долає всі мовні бар'єри. Пам'ятайте, що вона має бути справжньою. 

Повага до особистого простору

І останнє, але не менш важливе: незалежно від того, наскільки ви привабливі чи харизматичні, якщо ви вторгаєтеся в чийсь особистий простір, ви, швидше за все, створите людині дискомфорт.

Зазвичай під час розмови з кимось, правилом є відстань на проміжок витягнутої руки. Така розмова буде комфортною та принесе задоволення.

Джерело: РБК-Україна

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Патрульні у Рівному знайшли східноєвропейську лайку

Сьогодні в районі парку "Грабник" перехожий знайшов собаку. Тваринка породи Східносибірська лайка, була в нашийнику. Патрульні відвезли її в управління патрульної поліції за адресою: м. Рівне, вулиця Степана Бандери 14-А.  Телефон для контакту: 

У Рівному знайшли посвідчення військового

На вулиці Шевченка у Рівному знайшли посвідчення військового. Документ виданий на ім'я Татаріна Бориса Петровича. За детальнішою інформацією варто звертатися за номером - 096 795 83 31

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

Більше оголошень