5 головних страхів чоловіків

Те, що лякає їх у стосунках

Не принести жінці задоволення

Чоловік боїться, що не зможе принести жінці задоволення. Його обтяжує думка, якщо інтимне життя дамі здається нудним, нецікавим, ненасиченим.

Різко змінити своє життя

Чоловік боїться жінки, яка вимагатиме рішуче і безповоротно змінити своє життя, зробити якийсь певний вчинок буквально у перші місяці стосунків. Наприклад, познайомитись з батьками або почати жити разом.

Успішнішої за себе жінки

Цей пункт – Ахіллесова п’ята: гірше не буває, якщо жінка заробляє більше чоловіка, обіймає вищу посаду, успішніша чи більш забезпечена.

Зради

А ще чоловіка лякає зрада, особливо того, якому одного разу вже «приробили» роги. Навряд чи ексрогоносець віритиме чи хоча б довірятиме своїй обраниці.

Страх виявитися надто різними з жінкою

І останній пункт – це страх виявитися надто різними або, говорячи мовою юристів, які беруть участь у шлюборозлучних процесах, – не зійтися характером.

Перемогти всі ці страхи може лише чуйна жінка.

Джерело: pixelinform.com

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Патрульні у Рівному знайшли східноєвропейську лайку

Сьогодні в районі парку "Грабник" перехожий знайшов собаку. Тваринка породи Східносибірська лайка, була в нашийнику. Патрульні відвезли її в управління патрульної поліції за адресою: м. Рівне, вулиця Степана Бандери 14-А.  Телефон для контакту: 

У Рівному знайшли посвідчення військового

На вулиці Шевченка у Рівному знайшли посвідчення військового. Документ виданий на ім'я Татаріна Бориса Петровича. За детальнішою інформацією варто звертатися за номером - 096 795 83 31

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

Більше оголошень