5 ознак, що жінка готова до заміжжя

Якщо вагаєтесь, краще ще подівувати

Ви відчуваєте, що партнер ось-ось зробить пропозицію руки та серця? При цьому разом із відчуттям швидкого сімейного щастя є якийсь неспокій?

Якщо ви хвилюєтеся, що життя надто швидке і сімейне життя викликає у вас переживання. Нічого страшного в таких думках немає!

Такі думки свідчать про те, що ви є психологічно зрілою людиною, яка не дивиться на світ крізь рожеві окуляри й готова до майбутніх труднощів. Але якщо сумніви є надмірними, можна зробити висновок, що одружуватися ще зарано.

Почали частіше говорити «ми» замість «я»

Якщо жінка звикла вимовляти «ми», маючи на увазі себе та свого партнера «Ми вирішили…», «Ми переїхали», «Ми купили…», «Для нас це важливо…», - то це дуже гарна ознака. Зважаючи на такі фрази, жінка вважає себе і свого супутника одним цілим.

Давно живете разом із партнером

Спільне проживання закоханих – це ще одна ознака готовності розпочати сімейне життя. Якщо вас влаштовує побутова складова з партнером і навпаки, стало простіше та легше? Чудово!

Готові брати на себе відповідальність

Відсутність дитячості в поведінці та вміння брати на себе відповідальність у стосунках свідчать про готовність до сімейного життя.

Повністю довіряєте партнеру

Без довіри до партнера створення щасливої ​​сім’ї є неможливим.

Правильно критикуєте партнера

Коханого чоловіка варто періодично критикувати по справі. А якщо ні, то він може розслабитися і почати вважати свою другу половинку «прислугою» і «підлеглою». Але варто знати межу і не переходити на особистості.

Джерело: Pixel.inform

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Олена Швидка

Відкрити плей-лист

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Знайдено автомобільні номера

  Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК

Більше оголошень