«Конотопська відьма»: 5 фактів про дружину нового головнокомандувача ЗСУ Сирського (ФОТО)

Де вона народилася, ким працює, чи є у подружжя діти та чим володіє

Тиждень тому спільноту України сколихнула новина про заміну головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного. Замість нього посаду отримав Олександр Сирський.

Про це ми писали тут: 

Залужного звільнили: відомо, хто став новим Головнокомандувачем ЗСУ

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський, як вважається, забезпечив достатньо вдалий вивід військ із Авдіївки, не допустивши створення там "котла"

Про дружину нового головнокомандувача Збройних Сил України Олександра Сирського, Тамару Харченко відомо небагато. Але є факти про жінку генерала, які ми вам хочемо розповісти.

"Дівчина з Конотопу"

Коли народилась і де мешкала

Повне ім’я жінки – Харченко Тамара Іванівна. Народилась вона 19 травня 1972 року. Певний час дружина генерала мешкала у Конотопі.

Де навчалась

З 1987 до 1991 року Тамара Харченко навчалась у Харківському електротехнічному технікуму. Потім продовжила освіту в Харківському національному університеті радіоелектроніки (ХНУРЕ), у якому навчалась до 1995 року.

Ким працює

За декларацію, поданою у березні 2021 року, жінка працювала у державній митній службі України. Її посада – головний командний інспектор категорії В.

Діти

У подружжя є двоє синів від першого шлюбу Сирського: Олександр та Антон. Молодшому сину – Олександру близько шести років, а старший хлопець Антон вже дорослий та проживає в Австралії.

Майно

З 2013 року Тамара Харченко володіє дачним будинком, площею близько 150  м. кв. у селі Шамраївка Сквирського району Київської області. Також у цьому ж населеному пункті є ще її кілька земельних ділянок. З 2019 року дружина генерала є власницею чверті прав на квартиру у Києві площею близько 100 м. кв. 

Джерело: uainfo

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень