Хто з переселенців із травня вже не буде отримувати виплати як ВПО

Допомогу від держави платитимуть лише тим, кому це дійсно потрібно

З травня частина переселенці перестане отримувати допомогу від держави. Хто саме залишиться без щомісячних виплат, повідомила під час телемарафону міністерка соцполітики Марина Лазебна.

Каже, з наступного місяця допомогу у розмірі 3000 грн на осіб з інвалідністю та дітей і 2000 грн на всіх інших осіб не будуть отримувати ті, хто повернувся додому або у кого не пошкоджено майно під час воєнних дій.

Наприклад: якщо переселенець із Києва досі живе у Львові, але його майно не пошкоджене, Київ не блокований окупантом, то виплату такому киянину буде припинено.

Якщо ж людина не може повернутися додому через те, що там ідуть бойові дії або їй просто нікуди повертатися, бо її майно пошкоджене чи знищене, то таким переселенцям виплати будуть продовжені.

Джерело: ТСН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень