Хто стане наступним президентом США: Відомий астролог зробив прогноз 

Це буде жінка 

Фото ілюстративне
Фото ілюстративне

Відомий астролог Влад Росс спрогнозував, що віцепрезидентка США Камала Гарріс має шанс у президентських перегонах перемогти Дональда Трампа і стати наступним президентом Америки.

Раніше я говорив, що в кінці президентства Джо Байдена замінити жінка і її оголосять наступним президентом США. Мій прогноз може залишатися дійсним — Камала Гарріс зараз має всі шанси стати чинним президентом (у неділю, 21 липня, Джо Байден оголосив про вихід із президентських перегонів і висунув Камалу Гарріс кандидатом у президенти США - the Lime), — розповів Влад Росс. 

Він проаналізував час і дату народження Камали Гарріс.

Найцікавіше, що у гороскопі Камали Гарріс річний соляр включається у її день народження у королівському градусі, а народилася вона 20 жовтня 1964 року. У неї королівська комбінація цього річного соляра, а також виражений п'ятий будинок. П'ятий будинок – це завжди можливість перемогти: у лотереї, у виборчій кампанії, інші можливості. Тому її можуть підняти зірки, — пояснив астролог. 

Джерело: Апостроф

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Знайдено автомобільні номера

  Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК

Більше оголошень