Закінчаться погані новини: Що чекає Україну найближчим часом

Астролог здивував прогнозом

Відомий український астролог Влад Росс розповів, що наприкінці травня у війні очікуються позитивні зміни. Саме з цього періоду у ЗСУ закінчаться поразки й українська армія перейде до міцної оборони.

За словами астролога, переломом у війні став візит до України держсекретаря Сполучених Штатів Ентоні Блінкена.

Нас очікує дуже спекотне літо і ЗСУ почнуть перемелювати свого ворога, попри те, що росія і Китай будуть схиляти нас до перемир’я, ініційованого Макроном. Перемир’я не буде, бо войовничий Марс у травні і першій половині червня буде в Овні, а це означає, що ніякої зупинки бойових дій і переговорів не очікується, – зауважив Влад Росс.

Астролог також зауважив, що Україні точно можна не боятися  наступу на Харків. Ба більше, з часом ворога виб’ють і з Вовчанська та інших населених пунктів. В руках України втримається і чи не найважча наразі точка на фронті – Часів Яр.  

Джерело: Апостроф

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

У Рівному знайшли посвідчення військового

На вулиці Шевченка у Рівному знайшли посвідчення військового. Документ виданий на ім'я Татаріна Бориса Петровича. За детальнішою інформацією варто звертатися за номером - 096 795 83 31

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

Більше оголошень