«Війна закінчиться цього дня і дуже швидко»: Що Україна зробить з рф

Астролог дав прогноз

Відомий український астролог Влад Росс розповів, що війна завершиться моментально, коли ЗСУ зможуть завдати потужного удару по рф.

Війна на виснаження рф може добре вплинути на завершення бойових дій.

Україні головне зараз зміцнитися. Виснажувати окупантів. Війна на виснаження дуже інтенсивна. України зараз уже набагато більше домоглася, ударами по Криму і НПЗ, ніж усі санкції США і Європи проти російської федерації.

 

Ми завдали рф набагато більше економічної шкоди, ніж ці санкції. Все йде до того, яким чином треба свого ворога знищувати. Війна може дуже швидко закінчиться, якщо ми знищимо термінал нафти в Новоросійську. Ворогу просто не буде на що воювати, – пояснив астролог.

Джерело: Главред

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Патрульні у Рівному знайшли східноєвропейську лайку

Сьогодні в районі парку "Грабник" перехожий знайшов собаку. Тваринка породи Східносибірська лайка, була в нашийнику. Патрульні відвезли її в управління патрульної поліції за адресою: м. Рівне, вулиця Степана Бандери 14-А.  Телефон для контакту: 

У Рівному знайшли посвідчення військового

На вулиці Шевченка у Рівному знайшли посвідчення військового. Документ виданий на ім'я Татаріна Бориса Петровича. За детальнішою інформацією варто звертатися за номером - 096 795 83 31

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

Більше оголошень