«Сім'ї зможуть возз'єднатися»: астролог назвав дату, коли в Україні скасують воєнний стан

Обнадійливий проноз

Астролог Влад Росс розповів, що 25 травня 2025 року Сатурн увійде в знак Овна. У цей період може бути заморозка повномасштабної війни, оскільки Сатурн - найморозніша планета.

У цей же період, за словами Росса, в Україні можуть скасувати воєнний стан.

— Я вважаю, що в Україні скасують воєнний стан у 2025 році, особливо в п'ятому місяці, особливо, якщо буде це 25 травня, я не буду загадувати точно, але за нумерологією вона збігається з входженням Сатурна в знак Овен, - сказав Росс у своєму новому астрологічному прогнозі.

Він додав, що щойно набудуть чинності домовленості про мир, сім'ї зможуть возз'єднатися.

— Я думаю, щойно буде оголошено перемир'я, чоловіки одразу возз'єднаються зі своїми дружинами, які перебувають за кордоном.

 

Одразу, як тільки не буде війни і воєнного стану, всі будуть вільно їздити куди завгодно, будемо виїжджати, куди ми хочемо.

 

Тому чекаємо 2025 року, - обнадіяв астролог.

Джерело: УНІАН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Патрульні у Рівному знайшли східноєвропейську лайку

Сьогодні в районі парку "Грабник" перехожий знайшов собаку. Тваринка породи Східносибірська лайка, була в нашийнику. Патрульні відвезли її в управління патрульної поліції за адресою: м. Рівне, вулиця Степана Бандери 14-А.  Телефон для контакту: 

У Рівному знайшли посвідчення військового

На вулиці Шевченка у Рівному знайшли посвідчення військового. Документ виданий на ім'я Татаріна Бориса Петровича. За детальнішою інформацією варто звертатися за номером - 096 795 83 31

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

Більше оголошень