Христина Соловій постане перед судом: Відомо, у чому звинувачують співачку (ФОТО/ВІДЕО)

На співачку склали адмінпротокол за хуліганство

Відома українська співачка Христина Соловій запостила фото біля відділку поліції міста Чорноморськ.

Днями виконавиця виступила з концертом в Чорноморську, Одеської області. Соловій під час свого виступу запитала у шанувальників, яку назву мало місто до перейменування.

Як відомо, до 2016 року Чорноморськ називався Іллічівськом. Співачка просто зі сцени вилаялася про колишню назву і назвала її «х*йн*ю».

Потім вона разом з усіма присутніми на концерті декілька разів проскандувала нову назву міста. Момент потрапив на відео, і в соцмережах користувачі розкритикували зірку. 

- Скажіть, будь ласка, тільки пообіцяйте, що ніхто зараз не буде ображатися. Я з добром!

 

Як називалося ваше місто до того, як його перейменували? Іллічівськ? І що, вам це подобалося? Повна ху*н*! – заявила Христина.

Відео із заявою Христини Соловій можна переглянути за посиланням.

За таку поведінку під час концерту правоохоронці склали адмінпротокол на артистку. Як пояснили представники поліції Одещини у коментарі для Hromadske, причиною стало саме використання нецензурної лексики Соловій.

Інцидент вже встиг прокоментувати культурний менеджер фестивалю «Виделка fest» Сергій Гнезділов – в рамках якого виступала виконавиця. Він розповів, що після концерту від жителів Чорноморська надійшло кілька заяв до поліції зі скаргами на зірку за лайливі висловлювання. Тоді правоохоронці склали протокол за фактом дрібного хуліганства.

- Пролунав, на жаль, мат зі сцени, без дисклеймера. Позиція нашого фестивалю полягає в тому, що ми не проти обсценної лексики, але потрібно перед виступом про це говорити, попереджати відвідувачів:

 

«Шановні, я сьогодні буду матюкатись. Якщо є діти, і ви не хочете, щоб вони чули мат, то, будь ласка, виведіть їх».

 

Ми пояснили, що місто має іншу назву давним-давно і ми не знаємо, хто такі жителі Іллічівська… «Виделкаfest» дійсно вважає, що Іллічівськ — це дуже х**ова назва для міста.

 

І ми всебічно підтримуємо декомунізаційні процеси, – зазначив Гнезділов.

Тепер Христині загрожує штраф або громадські чи виправні роботи відрахуванням 20% заробітку, або 15 діб адміністративного арешту.

На це відреагувала і сама знаменитість. Вона з гумором поставилася до ситуації й опублікувала світлину з поліцейського відділку у Чорноморську.

- Куплю або прийму в подарунок примірник української обсценної лексики. Ніде не можу знайти, розкупили матюкливі українці, – іронічно написала Соловій.

Джерело: Уніан

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Олена Швидка

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень