«Це завжди страшно»: Лайма Вайкуле вперше заспівала українською (ВІДЕО)

Артистка на концерті заспівала українську композицію

Знаменита латвійська співачка Лайма Вайкуле, яка багато років гастролювала Росією, але стала на бік українців після 24 лютого 2022 року, планує представити нову україномовну пісню на фестивалі в Юрмалі.

Артистка вже виступала з треком, яким розізлила росіян. Лайма пояснила, чому вирішила заспівати українською.

За її словами, вона захотіла спробувати щось нове для себе. Виконавиця співала різними мовами, зокрема, французькою, російською, англійською, латиською, але українською ніколи. Вайкуле розповіла, що на фестивалі вона виконає пісню у дуеті з українським артистом Миколою Трубачем.

Дуже красива пісня. Я співатиму її разом із Миколою Трубачем.

 

Я вже порепетирувала в Литві. Думаю, що це буде хіт. Я дуже боялася співати українською, бо це завжди страшно. Українською я не співала.

 

В чому щастя? В тому, що ми можемо бути різними й співати різними мовами. Я дуже рада, така горда, – наголосила Лайма.

Текст до пісні писала не співачка. Вона зізналася, що композицію створив спеціально для неї композитор, але його особу не розкрила. Зірка каже, що «була в захваті», коли вперше побачила текст треку.

Також, Вайкуле висловилася про українських музикантів. Співачка заявила, що саме в Україні завжди були найкращі артисти.

Найкращі музиканти завжди були в Україні. Для мене було відкриттям стільки співаків, коли я співала на якійсь площі, і сиділа в гримерці, і чула, що один краще іншого.

 

Неймовірно співали наживо, і не потрібно просто рот відкривати, вони можуть, – додала виконавиця.

Відео з виконанням пісні Лайми Вайкуле українською мовою можна переглянути за посиланням.

Джерело: Уніан

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Олена Швидка

Відкрити плей-лист

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Знайдено автомобільні номера

  Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК

Більше оголошень