Відома українська співачка, яка мовчить про війну, заспівала російською

Артистка виступила на концерті з російськомовною програмою

Співачка Гайтана, яку раніше захейтили через спілкування російською, вкотре натрапила на критику. Виконавиця обурила українців своїм виступом у Бішкеку, столиці Киргизстану.

Попри те, що у її творчому доробку є чимало україномовних пісень, артистка виступила на концерті з російськомовною програмою. Виступ відбувся 11 липня.

Гайтана, окрім того, що мовчить про повномасштабне вторгнення, то тепер і співає російською. На сайті організаторів концерту зазначається, що артистка виконала свої найвідоміші треки, зокрема, «Он мой волшебнік», «Самий лучший», «Кто я для тебя», «Дишу тобой».

Діва Гайтана, голос 2000-х України, обирає не підтримувати свою країну своїми виступами, а їде в Бішкек, де співає російськомовні хіти. Вибір як мінімум незрозумілий.

 

В описі концерту про українські хіти навіть не йдеться. Коли ти можеш бути дівою лише у тотальному мовчанні, – написали автори допису на каналі «Музвар».

Сама виконавиця поки що ніяк не коментувала свій виступ. Як відомо, після початку повномасштабного вторгнення Гайтана виїхала за кордон.

Знаменитість не висвітлює події повномасштабної війни у своїх соцмережах. За останні 2 роки вона не дала жодного концерту в Україні.

Джерело: Уніан

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Олена Швидка

Відкрити плей-лист

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Знайдено автомобільні номера

  Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК

Більше оголошень