Хотів продати 10 посад в уряді: все що відомо про шахрая-масона, який торгував кріслами Кабміну (ВІДЕО)

Громадськість дізналася ім’я шахрая, який торгував урядовими посадами в Луцьку. Чоловік пропонував вступити до масонської ложі. При цьому видавав документи та навіть мав гербову печатку закритої організації англійських мільярдерів.

Чоловіка піймали, коли хотів обдурити столичного бізнесмена. Пропонував посаду Міністра Кабінету Міністрів. Шахрай вихвалявся зв’язками з «Групою Ротшильдів» — родиною британських мільярдерів.

Слідчі додають — гроші видурював давно і в такий спосіб зібрав півтора мільйона «зелених».

Ми писали: Під Луцьком чоловік заплатив $ 200 тисяч за вступ до масонської ложі Ротшильда й чекав на призначення в Уряд.

Як зауважила речниця прокуратури Волинської області Наталія Мурахевич, попередню посаду підозрюваний продав за 150 тисяч доларів.

Представником «масонів» виявився 69-річний Іван Братченя — маловідомий політик з Луцька. Очолює міський осередок Демократичної партії. Знайти фото у відкритих джерелах — неможливо.

Він жодного разу не був депутатом. Останній раз балотувався у 2010 році. Зараз з ним судяться люди, яким не повернув кошти. Це можна побачити в судовому реєстрі. В єдиного його бізнесу — статутний капітал 1 500 гривень, — розповів політолог з Луцька Антон Бугайчук.

Компанія Івана Івановича займається гуртовою торгівлею. Зареєстрована в будинку родини в Луцьку. Дружина — знаний сімейний лікар.

Три роки тому представник «масонів» уже програв суд. Івану Івановичу довелося повернути 50 тисяч доларів, які позичив під розписку.

Слідчі з’ясували, затриманий хотів продати ще 10 посад. Суд заарештував його та встановив заставу в 1 мільйон 200 тисяч гривень. За продаж посад чоловіку загрожує 12 років за ґратами.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень