Хороше і погане: що насправді дає звичка пити воду з лимоном 

Пораду пити воду з лимоном дають ледь не з будь-якого приводу. Та чи завжди е доречно

Піддавати інформацію сумніву та перевіряти її – це риси мудрих чи просто досвідчених людей.

З настанням осені ми знову думаємо про підтримку імунної системи, для чого в хід йдуть найцікавіші ідеї. Зокрема й рекомендація пити воду із лимоном. Експерти розповіли, що корисного в цьому напої і справді така звичка підтримує здоров'я.

Користь для організму 

По-перше, необхідність вживання води не піддається сумніву. З лимоном або без, але така звичка дозволяє підтримати водний баланс, тим більше якщо людина веде активний спосіб життя.

По-друге, якщо додати у воду лимон, вона стимулюватиме травлення приблизно в 1,5 раза активніше, ніж проста вода. Дієтологи кажуть, що після лимонної води їжа засвоюється краще. 

Крім того, напій справді корисний для здоров'я мозку, і дійсно зміцнює імунітет.

Шкода для організму 

Поганого у цій звичці немає нічого, якщо немає протипоказань. Головне пам'ятати, що вітамінів у цьому напої не так багато. Тож склянка води з лимоном ніяк не позначиться на вашій імунній системі. Дбайте про те, аби в раціоні були інші фрукти та овочі.

Повідомлення про здоров'я мають суто рекомендаційний характер. У випадку виникнення проблем — звертайтеся до лікаря. Не займайтесь самолікуванням.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень