Кому категорично НЕ можна пити воду з лимоном вранці: відповідь вас здивує

Пояснення вчених

Вода з лимоном вранці вважається справжньою панацеєю, яка допоможе не лише оздоровитись, а й схуднути. Вчені розповіли, чи це так насправді, а також назвали категорію людей, якій у жодному разі не можна пити лимонну воду натще.

Чи корисна вода з лимоном вранці?

У лимоні міститься багато вітаміну C, B1, B2, A та різних флавоноїдів, але їх кількість в одній склянці води з лимоном дуже мала.

Однак, випита склянка води з лимоном зранку не допоможе схуднути, якщо немає збалансованого харчування. Вона не спалить чудовим чином з'їдену ввечері шоколадку чи упаковку чипсів. Тільки при збалансованій дієті вдасться скинути зайву вагу.

До того ж є список захворювань, при яких вода з лимоном категорично заборонена, тим більше натщесерце. А головна проблема полягає в тому, що не всі з нас знають, що насправді з нами не так (чи хвора підшлункова, чи є проблеми з нирками тощо).

Кому не можна пити воду з лимоном вранці?

  • У цій категорії насамперед люди із захворюваннями нирок, тому що лимон має сильний сечогінний ефект.
  • При виразці, гастриті та цукровому діабеті вживання лимонної води натще протипоказане.
  • Ну і, звичайно, якщо є алергічна реакція на цитруси. Ви можете цього не знати, але якщо вас почало сипати, різко з'явилася сухість шкіри або корости - це може бути реакція на кислоти.

Вчені відзначають, що найкращим та безпечним для початку дня стане склянка звичайної чистої теплої води. А якщо хочеться практикувати пиття води з лимоном, то краще це робити між сніданком та обідом.

Джерело: OBOZREVATEL

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень