У магазині Рівного хліб руками з чорними нігтями розкладають з брудних ящиків

Мова йде про продуктовий магазин у багатоповерхівці за кафе-рестораном "Іоланта", що на вулиці Данила Галицького

Обурилася такій антисанітарії рівнянка Катерина Обжевська. Враженнями вона поділилася у соцмережі Фейсбук:

Друзі, це пекло. Заходить мурло. Несе перед собою бруднющий зелений ящик з тупо насипаними в нього батонами. Бере своїми клешнями (з чорними нігтями) хліб і викладає його на полки магазину. Тьолки-продавщиці нічого йому не говорять - займаються своїми справами. Я кажу: "Перепрошую! Це для вас всіх нормально? Подивіться на руки цього мужика!" Стоять всі четверо дивляться на мене. А одна каже :"Вам треба було зайти на 5 хв пізніше. Ми би тоді вже розклали хліб по пакетиках". Мені забракло слів.
Сук@, це вони потім ще своїми ручищами, після грошей, той хліб розпихають по кульочках!! 
Я, звісно, і раніше здогадувалась, що в наших магазинах умови далекі від стерильних, але ж це просто жах! 
А потім не знаєш від чого дитина чи сам отруївся, я вже мовчу про 100% зараження глистами. 

Це повідомлення викликало широке обговорення у соцмережі Фейсбук:

Таня Шпинта В мене також був випадок, коли я зайшла до магазину за батоном, а там продавець витирала пил на полиці біля хліба... Витерла і поклала цю мочалку на хліб без кульочка. Я о.....ла, чесно кажучи. Кажу: "Жіночко! Ви що прикалуєтесь? Я тут стою, покупець, і Ви таке собі дозволяєте? А що ви робите з хлібом, коли ніхто не бачить?" Я развернулась і пишла. Який там вже батон...

Valentina  ZhakunValentina Zhakun Раніше санстанція з рук змиви брала, штрафувала, а зараз - загальна безкарність, бо ж бізнес не можна перевіряти без попередження - цілковита д..а, вибачте.

Наталка Осовець Знаю один магазинчик, де ящики з хлібом стоять на самій підлозі і неодноразово бачила, як доставники кидають туди хліб без упаковки чи не з порога і часто промахуються.

Елизавета ЧумакЕлизавета Чумак Оооо, ви ще не бачили, як тістечка в незакритому ящику дістають прямо з багажника бруднючого легкового автомобіля... Це шок! Але треба не мовчати, звертатись і до власника магазину, і до постачальника! Інакше - зайдемо далеко..

Anastasiya ZhilinaAnastasiya Zhilina Люди, а в "Еко-маркет" зайдіть. Там, де торти в них стоять, при мені жінка бере засіб для вікон і пшикає. Те, що там тортики, то таке, а що з присмаком засобу - можливо, смачніше буде))) А про рибу я взагалі мовчу. Скільки вона там років лежить в тих розсолах....((( Але ж, любі мої, то все для нас, рідних.

Olya Elleithy Це далеко проблема не тільки з хлібом. А ящик з печивом у мене перед очима порвався і воно все посипалося на підлогу. Як ви думаєте, його викинули? Звісно, ні. Згребли у другий ящик і продали... Адже хтось дійсно прийшов на 5 хв пізніше від мене і не бачив цього...На жаль, вище написана правда: яка зарплатня - така і робота...

Віка ВласенкоВіка Власенко ну, це впринципі не новина. Так кругом, не тільки в магазинах. У шкільній їдальні (не буду говорити, якої школи), продавець миє підлогу. А потім тими руками булочки дає дітям! Краще купляти хліб все-таки запакований.

Tanya ZakordonetsTanya Zakordonets Я відкрию вам секрет: хліб завжди привозять у брудних ящиках. Це питання до хлібозаводу. І то ще щастя, якщо той хліб десять разів не впав у машині, поки його довезли. Так шо те, що продавщиця бере його пакетом, коли продає, не міняє уже геть нічого.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Собаку з двома нашийниками бачили у Новому Дворі

У Новому Дворі помітили собаку. На вигляд це довгошерста німецька вівчарка, має два нашийники.

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Більше оголошень