У магазині Рівного хліб руками з чорними нігтями розкладають з брудних ящиків

Мова йде про продуктовий магазин у багатоповерхівці за кафе-рестораном "Іоланта", що на вулиці Данила Галицького

Обурилася такій антисанітарії рівнянка Катерина Обжевська. Враженнями вона поділилася у соцмережі Фейсбук:

Друзі, це пекло. Заходить мурло. Несе перед собою бруднющий зелений ящик з тупо насипаними в нього батонами. Бере своїми клешнями (з чорними нігтями) хліб і викладає його на полки магазину. Тьолки-продавщиці нічого йому не говорять - займаються своїми справами. Я кажу: "Перепрошую! Це для вас всіх нормально? Подивіться на руки цього мужика!" Стоять всі четверо дивляться на мене. А одна каже :"Вам треба було зайти на 5 хв пізніше. Ми би тоді вже розклали хліб по пакетиках". Мені забракло слів.
Сук@, це вони потім ще своїми ручищами, після грошей, той хліб розпихають по кульочках!! 
Я, звісно, і раніше здогадувалась, що в наших магазинах умови далекі від стерильних, але ж це просто жах! 
А потім не знаєш від чого дитина чи сам отруївся, я вже мовчу про 100% зараження глистами. 

Це повідомлення викликало широке обговорення у соцмережі Фейсбук:

Таня Шпинта В мене також був випадок, коли я зайшла до магазину за батоном, а там продавець витирала пил на полиці біля хліба... Витерла і поклала цю мочалку на хліб без кульочка. Я о.....ла, чесно кажучи. Кажу: "Жіночко! Ви що прикалуєтесь? Я тут стою, покупець, і Ви таке собі дозволяєте? А що ви робите з хлібом, коли ніхто не бачить?" Я развернулась і пишла. Який там вже батон...

Valentina  ZhakunValentina Zhakun Раніше санстанція з рук змиви брала, штрафувала, а зараз - загальна безкарність, бо ж бізнес не можна перевіряти без попередження - цілковита д..а, вибачте.

Наталка Осовець Знаю один магазинчик, де ящики з хлібом стоять на самій підлозі і неодноразово бачила, як доставники кидають туди хліб без упаковки чи не з порога і часто промахуються.

Елизавета ЧумакЕлизавета Чумак Оооо, ви ще не бачили, як тістечка в незакритому ящику дістають прямо з багажника бруднючого легкового автомобіля... Це шок! Але треба не мовчати, звертатись і до власника магазину, і до постачальника! Інакше - зайдемо далеко..

Anastasiya ZhilinaAnastasiya Zhilina Люди, а в "Еко-маркет" зайдіть. Там, де торти в них стоять, при мені жінка бере засіб для вікон і пшикає. Те, що там тортики, то таке, а що з присмаком засобу - можливо, смачніше буде))) А про рибу я взагалі мовчу. Скільки вона там років лежить в тих розсолах....((( Але ж, любі мої, то все для нас, рідних.

Olya Elleithy Це далеко проблема не тільки з хлібом. А ящик з печивом у мене перед очима порвався і воно все посипалося на підлогу. Як ви думаєте, його викинули? Звісно, ні. Згребли у другий ящик і продали... Адже хтось дійсно прийшов на 5 хв пізніше від мене і не бачив цього...На жаль, вище написана правда: яка зарплатня - така і робота...

Віка ВласенкоВіка Власенко ну, це впринципі не новина. Так кругом, не тільки в магазинах. У шкільній їдальні (не буду говорити, якої школи), продавець миє підлогу. А потім тими руками булочки дає дітям! Краще купляти хліб все-таки запакований.

Tanya ZakordonetsTanya Zakordonets Я відкрию вам секрет: хліб завжди привозять у брудних ящиках. Це питання до хлібозаводу. І то ще щастя, якщо той хліб десять разів не впав у машині, поки його довезли. Так шо те, що продавщиця бере його пакетом, коли продає, не міняє уже геть нічого.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень