Хіт сезону: панкейки з яблуками на сухій пательні (РЕЦЕПТ)
Швидко, смачно і дуже легко
Інгредієнти:
- яйце — 1 шт.
- молоко — 250 мл
- цукор — 4 ст. л.
- борошно пшеничне — 230 г
- розпушувач — 10 г
- олія — 2 ст. л.
- сіль — щіпка
- яблука — 2−3 шт.
Приготування
У миску розбити яйце, додати цукор і сіль, збити вінчиком або міксером. Влити в яєчну масу 150 мл молока та продовжити збивати.
У тісто просіяти борошно з розпушувачем. Перемішати ложкою, потім влити молоко, що залишилося й додати олію.
Яблука порізати на дрібні шматочки і додати до тіста. Тісто має вийти, як густа сметана.
Тісто треба викладати у центр добре розігрітої сухої сковороди. Коли поверхня покриється порами, яблучний панкейк перевернути. Випікати з іншого боку, доки не зарум'яниться.
Готові панкейки полити медом
Радіо Трек: НОВИНИ