ХАЕС відвідав керівник ДП «Енергоатом» Петро Котін (ФОТО)

З робочим візитом

Фото: ХАЕС

Напередодні вихідних з робочим візитом на Хмельницькій АЕС перебував керівник держпідприємства «Енергоатом» Петро Котін. Він оглянув майданчики 3-го та 4-го енергоблоків, повідомляє інформаційний центр ХАЕС.

Фото: ХАЕС

Серед іншого, під його головуванням також пройшло виїзне засідання щодо підсумків роботи Хмельницької АЕС у першому півріччі.

Очільник «Енергоатома» зауважив, що через встановлені для атомних електростанцій країни балансові обмеження, збитки за перше півріччя сягнули близько 2-х мільярдів гривень.

Фото: ХАЕС

За результатами засідання балансової комісії Петро Котін зазначив, що колектив ХАЕС все зробив для того, щоб виконати виробничі плани і програми. А гендиректор Хмельницької «атомки» Андрій Козюра повідомив, що серед найближчих завдань – виведення 2-го енергоблока ХАЕС в планово-попереджувальний ремонт, і виконання низки робіт з підвищення безпеки.

Наші новини у Тelegram. Номер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень