Гроші для малолітніх в’язнів просять у громади Рівного

Для тих, які перебувають у Рівненському слідчому ізоляторі

Керівник ізолятора Юрій Ткачук на засіданні бюджетної комісії міськради розповів, що вони планують зробити капітальний ремонт навчального класу. Навчання у них проводять вчителі школи №6.

І додав, що потребують для ремонту близько 200 тисяч гривень:

Плануємо повністю зробити капітальний ремонт стін, підлоги. Придбання парт, бо парти ми колись попросили і вони були списані зі шкіл, дошка нормальна, умови для вчителів нормальні створити. Ну і комп’ютерна техніка, плюс нормальну бібліотеку створити.

На питання депутатів, чому не звертаються з цим до держави, Юрій Ткачук пояснив, що 65% податків з їхньої установи йдуть у міську казну і в середньому це за рік виходить близько 2,5 мільйона гривень. Хоч члени комісії не вважали це вагомим аргументом, але вирішили, що якусь частину грошей на навчання малолітніх в’язнів треба дати. Тепер ще це питання має розглянути міськрада. 

Наші новини у ТelegramНомер у Viber063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Теги: СІЗО
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень