«Бунт» у рівненському СІЗО: палили газети, стукали у двері, розбили вікно (ПОДРОБИЦІ)

Розповіли у Львові

Стали відомі деталі про конфлікт у Рівненському СІЗО. Нагадаємо, що напередодні ввечері ЗМІ повідомили про бунт у слідчому ізоляторі.

Як нам сказали в Західній пенітенціарній службі, це був швидше випадок неправомірної поведінки ув’язнених.

Так, один із в’язнів поскаржився на погане медичне обслуговування та почав підбурювати інших мешканців камер, говорить речник Західної пенітенціарної служби Мирослав Демків:

Частина ув’язнених підтримали вказану особу. Частина підтримала його – почала стукати в двері камер, вибили віконце для передачі їжі в камеру, почали викидати різного роду предмети, підпалювати газети і так далі.

За 45 хвилин конфлікт вдалося владнати, каже Мирослав Демків. Нині в СІЗО працюють спеціалісти служби виконання покарань.  Ситуація стабільна. За результатами кількох перевірок стануть відомі усі обставини протесту в’язнів.  

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Теги: СІЗО
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень