Гороскоп здоров’я на 2020 рік

ОВНИ

У вас буде достатньо енергії та життєвих сил, щоб впоратися з будь-якою хворобою. Водночас зірки рекомендують відповідально підійти до лікування, щоб захворювання не перейшло у щось серйозніше. 

ТЕЛЬЦІ

Це ідеальний час для тих, хто професійно займається спортом. Ваші фізичні можливості вийдуть на пікові позначки. Це період яскравих досягнень і встановлення нових особистих рекордів. Зірки наголошують, що здоров'я Тельців буде залежати від емоційного стану. Не варто переживати через дрібниці, інакше можна довести себе навіть до хронічного захворювання. Вчіться контролювати свої емоції, це простіше, ніж здається.

БЛИЗНЮКИ

Існує ймовірність отримати виробничу травму, але щоб цього уникнути, достатньо неухильно дотримуватися правил техніки безпеки. Працюйте так, як звикли, і все буде в порядку. 

РАКИ

У рік Білого Сталевого Щура ви матимете шанс покращити своє здоров'я. Проходження різних реабілітаційних курсів принесе швидке полегшення і дасть довготривалий ефект. Другий важливий аспект – удосконалення фізичної форми.

ЛЕВИ

Ви ризикуєте отримати травму через неуважність. У першій половині року Левам потрібно бути уважнішими до свого здоров'я, а ось друга половина року не принесе особливих проблем. 2020 рік вдалий для будь-яких процедур і маніпуляцій, спрямованих на покращення вашого здоров'я - результат буде швидким і тривалим.

ДІВИ

У вас буде кілька небезпечних періодів для здоров'я: початок року, травень і вересень. Тому не ставте імідж вище власного здоров'я. 

ТЕРЕЗИ

Ніщо не може вплинути на негативні ситуації, які ви самі створили. Рік підходить для загального фізичного розвитку.

СКОРПІОНИ

Перевірте свій організм на міцність. На відміну від більшості інших знаків Зодіаку, яким зірки не рекомендують ризикувати, для Скорпіонів ймовірність застудних захворювань мінімальна, а ризик підвищеного травматизму зведений до мінімуму. У 2020 році імунітет Скорпіона буде на піку, ймовірно вперше за багато років.

СТРІЛЬЦІ

Вам потрібно уникати невиправданих ризиків. Ризик захворіти саме через дрібниці дуже високий, при цьому ви випадете з робочого ритму на кілька тижнів. 

КОЗЕРОГИ

Ваше здоров'я залежатиме від поведінки в особистих відносинах та уникнення необгрунтованого ризику. Зірки не пророкують критичних ситуацій, але якщо вирішите знехтувати правилами й дозволите собі недбалість, то можете отримати проблеми.

ВОДОЛІЇ

У другій половині року можуть виникнути невеликі проблеми зі здоров’ям. Це буде пов'язано з непередбачуваними обставинами й немає сенсу намагатися впливати на зовнішні чинники. У 2020 році багато хто з Водоліїв займуться собою - підуть у тренажерний зал або почнуть бігати вранці.

РИБИ

Якщо в роботі ваші наполегливість, завзятість і працьовитість будуть доречними, то все, що пов'язане з вашим самопочуттям, потребуватиме швидкої реакції. Перша половина року може стати трохи неспокійною. Однак не хвилюйтеся, ви впораєтеся з будь-якими проблемами. Частіше посміхайтеся та не дозволяйте дрібним образам вплинути на ваш позитивний настрій.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень