Гороскоп на тиждень з 12 по 18 липня для всіх знаків Зодіаку

Терезам - кар'єрний ріст, Водоліям - заздрощі й плітки

Астрологи вже склали прогноз на тиждень для всіх знаків Зодіаку. Одним зірки пророкують роботу, а для інших — відпочинок й приємні знайомства.

Овен

Вдалий час для укладення великих угод і фінансових інвестицій. Також в цей період оточення визнає вашу мудрість і авторитет. Вам буде простіше знайти спільну мову з людьми й розв'язувати важливі питання. Не доводьте правоту людям, а дочекайтеся, поки реальні дії та ситуації підтвердять вашу правоту. Фінансової стабільності не слід вам чекати, витрат може бути більше, ніж надходжень.

Телець

Постарайтеся в цей період не здійснювати великих витрат. Вам слід перенести свою увагу на спілкування, встановлення нових контактів і благодійність. Зверніть увагу на своє самопочуття й не відкладайте похід до лікаря, якщо нездужаєте. Постарайтеся важливі справи встигнути зробити впродовж цього тижня.

Близнята

У вас налагодяться фінансові питання. Якщо вас не влаштовувала зарплата - буде можливість вплинути на ситуацію. Також можете отримати вигідну пропозицію. Фінансова сфера буде радувати вас в цей період. Ви можете закохатися в цей період. Ваші таланти - ваша сильна сторона, використовуйте їх для досягнення своїх цілей. Нові відносини зможуть стати для вас надійними й довговічними, даруючи приємні переживання.

Рак

Ви зможете від роботодавця отримати підвищення або надбавку. Загалом тиждень буде сприятливим для фінансових питань. Якщо ви перебуваєте в стосунках, то краще будьте менш вимогливими до себе і партнера. Уникайте почуття ревнощів і постарайтеся приділяти більше часу сім'ї та близьким людям.

Лев

Деякі зміни в житті виявляться в цей період занадто значними. Постарайтеся не квапитися в прийнятті рішення, візьміть паузу і проаналізуйте те, що відбувається. З четверга для вас наступає найкращий час, щоб зібратися з силами для нових звершень. У фінансовому плані у вас буде все стабільно, проте вам краще пошукати додатковий дохід.

Діва

Постарайтеся в цей період стримати свою прямолінійність і постаратися не висловлюватися різко про колег. Плітки можуть негативно відбитися на вашій кар'єрі. Слідкуйте уважніше за співробітниками, зможете знайти й знешкодити недоброзичливців, які за вашою спиною плетуть інтриги.

Терези

Кар'єрний ріс вам забезпечений цього місяця, а цього тижня ви в цьому переконаєтеся. Ви зможете зміцнити свої ділові зв'язки. Можете зустріти впливових особистостей, які нададуть підтримку в майбутньому. В особистому житті на вас чекають приємні емоції й нові враження.

Скорпіон

Вам на цей тиждень варто зробити ставку на комунікабельність. Будьте відкритими й щирими, тоді отримаєте бажане лідерство і підвищите свій авторитет в очах керівництва. З колегами будьте обережні й не розповідайте їм зайву інформацію. Заздрісники довкола вас лише чекають на помилку. Не давайте їм причин для радості. Ближче до вихідних емоції почнуть керувати вами, а не логіка.

Стрілець

Ваш бойовий дух і рішучість слід цього тижня направити в кар'єру. Керівництво відмітить вашу працьовитість й довірить вам відповідальні завдання. В особистому житті, щоб вивести відносини на новий рівень, зірки рекомендують відправитися в спільну поїздку або знайти активне хобі.

Козоріг

Ви зможете відпочити в цей час. Напруга почне падати на роботі й з людьми буде простіше знайти спільну мову. В другій половині тижня вам будуть надходити пропозиції про участь у виставках або робочих конференціях. Використовуйте всі шанси, щоб зблизитися з впливовими людьми, які виявляться корисними в майбутньому.

Водолій

Вам у фінансовому плані пощастить в цей період. Також вам доведеться розвинути в собі уміння комунікації. Будьте готові до цікавих перспективних пропозицій. За вашою спиною можуть пліткувати й обговорювати кожен ваш крок заздрісники. Не звертайте увагу на недоброзичливців і не переслідуйте помилкових цілей. Дозвольте собі відпочити на вихідних й забути про всі робочі справи.

Риби

Цей тиждень відкриє для вас шляхи для професійного зростання. Ви можете розраховувати навіть на отримання винагороди й навіть підвищення, якщо не будете зменшувати оберти на роботі. Не забувайте і про відпочинок. Наприкінці тижня візьміть відгул і поїдьте до води: на море, річку або озеро. Це дозволить вам перезавантажитися і продовжувати йти до своїх цілей.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень