Горіховий шербет на згущеному молоці (ФОТО)
Солодкий десерт
Горіховий шербет на згущеному молоці виходить особливо ніжним і має приємний карамельно-вершковий смак. Такий десерт порадує ваших гостей.
Вживати такі солодощі треба в міру, тоді ви точно не нашкодите своїй фігурі, а отримаєте задоволення від частування.
Інгредієнти
- Цукор 500 гр.
- Згущене молоко 380 гр.
- Вершкове масло 150 гр.
- Горіхи за смаком
- Приготування 150-200 г
Форму для застигання десерту застелити пергаментом, щоб шербет швидко і без проблем відокремився, можна змастити вершковим маслом. На сковороді, сотейнику або у каструлі з товстим дном розтопимо 1 ст. л. цукру до рідкого стану. Коли цукор стане рідким, додаємо згущене молоко. Додаємо в каструлю вершкове масло і перемішуємо масу. Після масла додати цукор, що залишився.
Знову все перемішуємо і готуємо, доки суміш стане карамельного кольору.
На дно форми для застигання десерту викладаємо частину горіхів. Горіхи ви можете вибрати будь-які, на свій смак, але вони обов'язково повинні бути обсмаженими. Після горіхів викладаємо основну масу. Зверху посипаємо шербет горіхами, що залишилися. Шербет застигає при кімнатній температурі в провітрюваному приміщенні близько 4-5 годин.
Після цього ви можете нарізати його на шматочки і подавати до столу.
Смачного!
Джерело - OBOZREVATEL
Наші новини у Тelegram. Номер у Viber: 063-73-4-106-4
Радіо Трек: НОВИНИ