Молода картопля у духовці (РЕЦЕПТ)
Смачна і ніжна молода картопля в духовці виходить ароматною, м'якою всередині та з золотистою скоринкою.
Для цієї страви не потрібно застосовувати кулінарні хитрощі, все просто і швидко. Насолоджуйтесь гарячою стравою, як тільки виймете з духовки.
Інгредієнти
Картопля 800 г.
Часник 4-5 зубчиків
Оливкова олія 2 ст. л.
Кріп за бажанням
Кмин 2 щіпки
Базилік сушений 2 щіпки
Приготування
Молоду картоплю промити і варити 5-10 хвилин. Далі зливаємо воду, поливаємо картоплю оливковою олією, посипаємо спеціями і сіллю. На деко викладаємо фольгу, кладемо підготовлену картоплю. Випікати картоплю 20-30 хвилин.
Для аромату додаємо до картоплі дрібно нарізаний часник, а також кмин і сушений базилік, перемішуємо.
Ще раз запікаємо протягом 10-20 хвилин.
Подавайте з зеленню та свіжими овочами. Смачного!
Джерело - OBOZREVATEL
Наші новини у Тelegram. Номер у Viber: 063-73-4-106-4
Радіо Трек: НОВИНИ